مصرف نمک در ایران

مردم ایران روزانه 12-15 گرم نمک معمولی (کلرید سدیم) توسط مواد غذایی مختلف سر سفره مصرف می کنند که سه برابر حد مجاز توصیه شده سازمان بهداشت جهانی (5 گرم) می باشد. استفاده بیش از حد نمک  معمولی زمینه ساز افزایش فشار خون و در نتیجه افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی است که با کاهش میزان مصرف نمک معمولی می توان ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون بالا، که یکی از فاکتورهای اصلی سکته های قلبی و مغزی است را کاهش داد. ذکر این نکته حائز اهمیت است که نمک دریا نیز به دلیل داشتن میزان برابر سدیم با نمک معمولی می تواند زمینه ساز افزایش فشار خون و مشکلات مذکور گردد.

نمک خوراکی کم سدیم یددار سالتین:

این نمک با کاهش سدیم نقش مهمی در تنظیم فشار خون و بهبود سلامت شما دارد و همچنین با دارا بودن پتاسیم به میزان مجاز کمبود این عنصر حیاتی را در بدن جبران می کند.

مزایای نمک خوراکی کم سدیم یددار:

جلوگیری از فشار خون و سکته های قلبی و مغزی 

کاهش قند خون و جلوگیری از دیابت

پیشگیری از پوکی استخوان و سرطان معده

بهبود فعالیت قلب به دلیل وجود پتاسیم مجاز

فواید پتاسیم در سلامتی 

  • کمک به سلامت استخوان ها

  •  تقویت عضلات 

  • تاثیر در تنظیم فشار خون

  • کاهش تشکیل سنگ کلیه

  • کمک به سلامت قلب

 

دیدگاهتان را بنویسید